Retningslinjer for informasjonskapsler

1 Innledning

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer seg i nettleseren din når du besøker eller på annen måte samhandler med våre nettsider. Nedenfor finner du informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

2 Vår bruk av informasjonskapsler

Vi bruker følgende informasjonskapsler fra Google Analytics:
Informasjonen lagres på en av Googles servere, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. For nærmere informasjon om bruk av Google Analytics, se også https://cookiedatabase.org/service/google-analytics/.

3 Formålet med vår bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapslene sikrer at nettstedet fungerer som det skal. Videre benyttes anonymiserte data om bruk, herunder for det formål å kunne forbedre nettstedet og gi deg bedre brukeropp-levelser. Dataene gjør at vi blant annet kan se hva våre besøkende er mest opptatt av og hjelper oss med å prioritere innhold.

4 Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Når du besøker vårt nettsted for første gang vil du via et popup-vindu få informasjon om vår bruk av informasjonskapsler, og få mulighet til å velge hvilke kategorier av informasjonskapsler du vil samtykke til. Du kan endre dine samtykker til informasjonskapsler ved å klikke på den grønne fanen nederst i nettleservinduet, eller deaktivere bruken av informasjonskapsler via nettleseren din. Dette kan medføre at nettsiden ikke lenger fungerer som normalt. Du kan lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler i nettleseren på https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

5 Øvrige bestemmelser

Vår bruk av informasjonskapsler reguleres for øvrig av vår personvernerklæring.